Agenda

15
jun

SYMPOSIUM
HET TIENERBREIN IN DE PRAKTIJK

Locatie
AUDITORIUM, VRIJE UNIVERSITEIT AMSTERDAM
DE BOELELAAN 1105
1081 HV AMSTERDAM
Meer informatie
www.neuropsy-academie.nl
 
 
Terug naar agenda

Op vrijdag 15 juni 2018 organiseert prof. Jelle Jolles met zijn team een landelijk symposium met als titel: 

 

‘Het tienerbrein in de praktijk. Over leren, brein en ontplooiing’

Het symposium vindt plaats in het Auditorium van de Vrije Universiteit Amsterdam. De locatie is zeven minuten lopen van station Amsterdam Zuid. Inschrijven kan hiernaast door op ínschrijven te klikken. [link: http://www.neuropsy-academie.nl/inschrijfformulier-symposium-15-juni-2018/ ]

 

De focus van het symposium ligt op pre-adolescenten (vanaf circa 8 jaar oud) tot en met bijna-volwassenen van ruim 20 jaar oud.

 

Doelgroepen: het symposium is interessant voor meerdere doelgroepen: voor onderzoekers, gezondheidszorgpsychologen, klinisch neuropsychologen en voor professionals die zich beroepshalve bezighouden met onderwijsvernieuwing en/of met het zich ontwikkelende kind of adolescent. Wat hen bindt is de interesse in ontplooiing van kinderen en jeugdigen en een multidisciplinaire aanpak van coaching en begeleiding.

 

Doelstelling: overzicht geven van recente neuropsychologische bevindingen en inzichten m.b.t. de ontplooiing van pre-adolescenten (vanaf circa 8 jaar oud) tot en met bijna-volwassenen van ruim 20 jaar oud.

 

Programma: De sprekers zijn gepromoveerd neuropsycholoog of onderwijswetenschapper met veel ervaring in de samenwerking met het toegepaste praktijkveld. Wat hen mede bindt is een grote interesse in multidimensionele samenwerking met andere wetenschappelijke- en praktijkprofessionals. Klik hier voor het programma.

 

Toegang en inschrijven

Het symposium vindt plaats in het Auditorium van de Vrije Universiteit Amsterdam tussen 09:30 en 15:00 uur. De kosten van het symposium bedragen €125 en is inclusief koffie/thee, lunch en receptie. U kunt zich inschrijven via de knop inschrijven bovenaan deze pagina. Let op: het aantal plaatsen voor dit symposium is beperkt.

 

Aansluitend op het symposium geeft prof. dr. Jelle Jolles een publiekslezing, die is ingebed in zijn oratie. Deze openbare les is vrij toegankelijk en begint om 15:45 uur in de Aula.