Nieuws

Najaarsconferentie: Testing the Tests

24 augustus 2022
 
 
Naar nieuwsoverzicht

Najaarsconferentie 2022: Testing the Tests

Het programma van de najaarsconferentie op vrijdag 14 oktober 2022 is al bijna rond. Het belooft een erg inspirerende dag te worden met een afwisselend programma rondom het thema "Testing the Tests". Onder andere prof. dr. Jennie Ponsford, prof. dr. Marieke Timmerman, dr. Anne-Fleur Domensino en dr. Joost Agelink van Rentergem Zandvliet zullen deze dag de sprekers zijn. 

De conferentie is gericht op het interessante spanningsveld tussen theorie en praktijk: de methodologische overwegingen en theorie nodig om testen en behandelingen te ontwikkelen versus de weerbarstigheid bij het implementeren hiervan in de praktijk. Met de opgedane kennis en nieuwe inspiratie zullen we eveneens samen in gesprek gaan middels een paneldiscussie, met deelname van onder andere prof. dr. Rudolf Ponds en dr. Marc Hendriks. Tevens zal de Early Career Award 2022 worden uitgereikt en zal er natuurlijk ruim de tijd zijn om te netwerken met collega’s tijdens de lunch en borrel! 

De conferentie zal fysiek plaatsvinden in Maastricht, maar is ook online bij te wonen. De inschrijvingen zullen naar verwachting half september worden geopend. We hopen jullie te zien!