Early Career Award

2018: Doe mee!

Inzenden van CV voor de Early Career Award 2018

De NVN looft elke twee jaar (afgewisseld met de NVN Test- en Diagnostiekprijs) een Early Career Award uit aan een wetenschapper die een belangrijke wetenschappelijke bijdrage heeft geleverd aan de neuropsychologie.

De NVN reikt bij de komende voorjaarsconferentie (13 april 2018) opnieuw de Early Career Award uit. De NVN vraagt u hiervoor kandidaten aan te melden. Nominaties moeten bestaan uit een uitgebreide CV van de genomineerde. U kunt namen van kandidaten, CVs en een korte motivatie doorgeven aan Rudolf Ponds ([email protected]). U kunt ook kandidaten vragen zichzelf aan te melden. Tot 1 maart 2018 kunnen nominaties ingestuurd worden. Kandidaten kunnen alleen binnen 6 jaren na de verdediging van hun proefschrift genomineerd worden. 

Een jury bestaande uit 3 leden, waarvan de voorzitter lid is van het bestuur van de NVN, beoordeelt de ingezonden nominaties. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het NVN Voorjaarscongres en de winnaar geeft dan een korte presentatie waarvoor in het programma ruimte is ingepland. De prijs bedraagt € 1000,- en een oorkonde.

Inzendingen