Agenda

2
jul

Prijsuitreiking
Betto Deelmanprijs 2020/2021

 
 
Terug naar agenda

De jury, onder leiding van professor Roy Kessels, heeft besloten de Betto Deelmanprijs 2020 toe te kennen aan dr. Paul Eling vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten als neuropsycholoog en zijn bijdrage aan het vakgebied van de neuropsychologie in Nederland. 

De Betto Deelman prijs, bestaande uit een erepenning en een bedrag van 5000 euro, zal op 2 juli 2021 worden uitgereikt. Deze uitreiking vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur te Nijmegen. Ter gelegenheid van de prijsuitreiking zal prof. dr. André Aleman een lezing houden met de titel “Een neuropsychologische kijk op positieve en negatieve symptomen bij schizofrenie”. Prof. Aleman is hoogleraar cognitieve neuropsychiatrie aan het Universitair Medisch Centrum Groningen. Vervolgens zal de prijs worden uitgereikt en zal ook dr. Eling een lezing houden over zijn werk. 

Vanwege de COVID-19 maatregelen wordt u uitgenodigd om de uitreiking te volgen via een online livestream. Via deze link kunt u meer informatie krijgen over het evenement, en u aanmelden voor de livestream: https://neuropsychologienederland.nl/deelmanprijs2020