Conferenties

8
nov

Conferentie
Najaarsconferentie 2019

Locatie
Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
Hertog Eduardplein 4,
6663 AN Nijmegen

 

Inschrijven

 

Weet je niet meer of je al aangemeld bent? Klik dan hier om dit te controleren.

Op 8 november 2019 organiseert de NVN de najaarsconferentie met als thema ‘Het sociale brein: van mens tot dier; van jong tot oud’. Wij verwachten er in Nijmegen (Lent) weer een mooie dag van te maken.
 
 
Het belooft een interessant programma te worden, waarvan we hierbij alvast een tipje van de sluier kunnen oplichten: Er zal onder andere een keynote worden verzorgd door prof. dr. Louk Vanderschuren (hoogleraar Neurobiologie, Universiteit Utrecht), waarin hij zal ingaan op de hersenmechanismen van sociaal gedrag. Daarnaast zullen onder meer dr. Annemiek Dols (psychiater, GGZ inGeest), dr. Esther van den Berg (klinisch neuropsycholoog, Erasmus MC) en dr. Renée Roelofs (GZ-psycholoog, Topklinisch Centrum voor Neuropsychiatrie) verschillende klinische thema’s behandelen, zoals diagnostiek van sociale cognitie bij dementie en sociaal-cognitieve behandelingen bij patiënten met genetische aandoeningen.
 
Daarnaast is er weer ruimte voor data-blitzes door onderzoekers, en worden de mastertheseprijs en dissertatieprijs uitgereikt. Binnen enkele weken maken we het volledige programma bekend; houd deze pagina dus goed in de gaten!
 
Inschrijven is mogelijk tot en met 1 november 2019. 

Niet-leden: € 85,-
NVN leden: € 45,-
NIP leden: € 85,-
Studenten: € 15,-

Klik links bovenaan knop 'Inschrijven'. Vul als u geen lid bent uw volledige gegevens in om u in te schrijven. Deze gegevens worden gebruikt bij de toegangscontrole en hebben wij ook nodig mocht de betaling via iDEAL om wat voor reden dan ook niet gelukt zijn.

Van leden verschijnen hun gegevens automatisch, maar zij moeten wel aangeven dat zij voor het lagere ledentarief in aanmerking willen komen.

Om in aanmerking te komen voor de NvN ledenkorting dient u ingelogd te zijn.