Conferenties

24
nov

Conferentie
Najaarsconferentie 2023

Locatie
PAKHUIS DE ZWIJGER, PIET HEINKADE 179, 1019 HC AMSTERDAM

 

Inschrijven

 

Weet je niet meer of je al aangemeld bent? Klik dan hier om dit te controleren.

Back to the Future

Dit najaar viert de NVN haar 65e verjaardag: een mooie gelegenheid om terug te blikken EN vooruit te kijken op de ontwikkelingen in de Neuropsychologie. De Najaarsconferentie (24 november 2023, Amsterdam) zal daarom in het teken staan van "Neuropsychologie: Back to the Future”. Lees hieronder meer!

Programma

Prof. dr. Natalia Ojeda Del Pozo, oprichter en voorzitter van de Basque-Navarra Neuropsychological Society en voorzitter van het Global Engagement Committee van de INS, zal de dag openen met een lezing getiteld “Looking forward looking Back”. Prof. dr. Ineke van der Ham zal een overzicht geven over technologische ontwikkelingen in de neuropsychologie, gevolgd door een sessie met concrete voorbeelden van hoe technologische innovaties ons veld (kunnen) veranderen: van geavanceerde imaging technieken tot het gebruik van brain gaming, remote smartphone-testen en Artificial Intelligence (sprekers: dr. Linda Douw, dr. Teuni ten Brink, dr. Dirk Bertens, dr. Roos Jutten, dr. Judith Schomaker). Deze sessie zal de inleiding zijn voor een paneldiscussie met publiek en sprekers. Dr. Esther van den Berg zal spreken over de bijdrage van de neuropsychologie aan huidig dementie-onderzoek en zorg, en de kersvers geinaugureerde hoogleraar Prof. dr. Martine van Zandvoort zal de dag afsluiten met een lezing over kansen en bedreigingen voor het neuropsychologisch onderzoek en de praktijk. Daarnaast zal de nieuwe “Scientific Impact Award” worden uitgereikt. Kortom, dit belooft een bijzondere jubileumeditie te worden die u niet wil missen! 

Hieronder vindt u het dagschema. De titels van de lezingen alsook abstract en bio's van de sprekers worden nader bekend gemaakt.

10:00 – 10:15

Welkom

10:15 – 11:00

Keynote Lezing door Prof. Dr. Natalia Ojeda Del Pozo

11:00 – 11:30

Lezing door Prof. Dr. Ineke van der Ham

11:30 – 12:00

Koffiepauze

12:00 – 13:00

 

 

 

 

 

Sessie: Technologische Innovaties in de Neuropsychologie

Dr. Teuni ten Brink

Dr. Linda Douw

Dr. Dirk Bertens

Dr. Roos Jutten

Dr. Judith Schomaker

13:00 – 14:15

Lunchpauze

14:15 – 14:45

Lezing door Dr. Esther van den Berg

14:45 – 15:30

Paneldiscussie Technologische Innovaties

15:30 – 16:00

Theepauze

16:00 – 16:15

Uitreiking Scientific Impact Award

16:15 – 17:00 

Lezing door Prof. Dr. Martine van Zandvoort

17:00

Borrel

Inschrijvingen

De NVN Najaarsconferentie 2023 zal live plaatsvinden, er is dit keer geen hybride optie. Het aantal bezoekers dat de conferentie live kan bijwonen is beperkt: wees er dus op tijd bij!

Klik op de knop 'Inschrijven' links bovenaan deze pagina. Vult u, indien u geen NVN lid bent, uw volledige gegevens in om u in te schrijven. Deze gegevens worden gebruikt bij de toegangscontrole en hebben wij ook nodig mocht de betaling via iDEAL om wat voor reden dan ook niet gelukt zijn. Van leden verschijnen hun gegevens automatisch, maar zij moeten wel aangeven dat zij voor het lagere ledentarief in aanmerking willen komen. Let op: Om in aanmerking te komen voor de NVN ledenkorting dient u ingelogd te zijn. 

Inschrijfkosten

Niet-leden en NIP-leden: €150,-
NVN-leden: €65,-
Masterstudenten: €20,-

N.B. U kunt uw inschrijving tot 4 weken voor de conferentie kosteloos annuleren.

 

Deze conferentie wordt gesponsord door (klik op logo voor verwijzing website):