Nieuws

Oproep voor abstracts voor NVN voorjaarsconferentie

26 februari 2021
 
 
Naar nieuwsoverzicht

Oproep voor abstracts!

De NVN organiseert op 21 mei aanstaande de online voorjaarsconferentie. Het thema van de voorjaarsconferentie is 'Neuropsychologische behandeling'. Sprekers zijn onder andere: Jon Evans, Marthe Ford, Rudolf Ponds, Caroline van Heugten, Lenny Verkooijen en Esmee Verwijk die ieder vanuit een andere invalshoek het thema neuropsychologische behandeling zullen belichten.

Naast bovenstaande sprekers zijn we op zoek naar onderzoekers die een pitch willen geven! Heeft u een (neuro)psychologische behandeling of protocol ontwikkeld dat u graag zou willen delen met het NVN publiek? Tijdens de aankomende NVN voorjaarsconferentie (virtueel event) op 21 mei a.s. zal er een aparte sessie zijn voor pitches over (nieuwe) evidence-based behandelingen. Tijdens deze pitch krijgen aangewezen onderzoekers 5 minuten de tijd om hun behandeling/protocol toe te lichten.

Om in aanmerking te komen voor een pitch, kunt u een abstract (lengte max. 300 woorden) indienen via [email protected]. U kunt uw abstract zowel in het Engels als het Nederlands indienen. De abstracts worden beoordeeld op basis van relevantie en methodologische kwaliteit.

De deadline voor het indienen van een abstract is 1 mei 2021. Kandidaten die in aanmerking komen voor een pitch krijgen hierover uiterlijk 12 mei 2021 bericht.