Nieuws

Terugblik Jong NVN Event

24 oktober 2023
 
 
Naar nieuwsoverzicht

 

Op vrijdag 6 oktober vond het allereerste Jong NVN Neuro-networking event plaats met als thema “skills to master your PhD”. Een speciale bijeenkomst exclusief voor PhD-studenten met een passie voor neuropsychologie.

De middag was gevuld met interessante en interactieve workshops. Deelnemers leerden van Marcia Goddard en Vivian Acquah hoe academische vaardigheden toegepast kunnen worden in de zakelijke wereld en hoe deze overtuigend gepresenteerd kunnen worden in een pitch. Lize Jiskoot deelde waardevolle tips over hoe wetenschap en kliniek te combineren gedurende je loopbaan, evenals over kritisch na te denken over huidige beslissingen. Samen met Stijn Schetters werden vaardigheden ontwikkeld om betekenisvolle gesprekken te voeren, Carla Feijen onthulde geheimen voor het creëren van opvallende posters die onmiddellijk de aandacht trekken, en Joe Bathelt deelde inzichten in de do’s en dont’s van datavisualisatie.

Na afloop was er een gezellige neuro-netwerk borrel. De deelnemers kwamen vanuit heel Nederland, van Maastricht tot Groningen, wat het extra leuk maakte om elkaar op deze manier te ontmoeten en te leren kennen. We kunnen met trots zeggen dat het een geslaagde middag was!